Alla inlägg den 30 september 2008

Av Roger - 30 september 2008 15:30

Ingen vill lyssna på oss, ingen har modet nog att ta debatten med oss, folket, journalister och makthavare är så pk att de inte vågar prata invandrarfrågan med oss.


Det är väl mer eller mindre något som är ett mantra inom SD, ingen lyssnar på dom, eller vågar ta snacket med dom. Vilket är helt fel. Kollar man igenom de större bloggar som drivs av sdanhängare så finns det massor av människor som bemöter deras argumentering. Så visst fasiken får SD komma till tals. Dock är de noga med att inte låta andra komma till tals. Går man in på dessa bloggar så märker man snart att det BARA är dyrkare av Sd som tillåts komma till tals. Varför? Ja de bekräftar ju det som de säger. Så självklart får de då alltid rätt. Annan tanke kring saker blockeras, raderas, fördummas. I detta läget är Sd en fara för vår demokrati. De vill använda vår  demokratin för att driva sin egna högst privata agenda. Ifrågasätter du den raderas du. Det är egentligen inte så stor skillnad i agerandet att låsa ute någon från debatten som att fängsla eller till och med mörda någon som är av avvikande tanke. Deras kommunikation är enkelriktad, detta är extremt farligt då det tunnar ut vår demokrati. Ska man då enbart tysta ner dom och ignorera dom. Absolut inte. Vi lever i ett land där vi har rätt att föra en åsikt och ha en politisk övertygelse utan behöva bli förföljd för det. Detta kommer att ändras ju mer makt Sd får. Detta är jag helt övertygad om. Redan idag låser du ute människor med demokratiska värderingar och annan människosyn från deras debatt, vad är nästa steg?

Av Roger - 30 september 2008 12:05

Nu visar sig det fula trynet igen hos en representant för SD. Denna gången är det Dragan Klaric på http://www.klaric.se/blogg/ som har skrivit ett inlägg angående en man från Rwanda. Om mannen är skyldig eller inte det är inte upp till han eller någon annan privatperson att avgöra. Det finns ett rättsystem för detta. Men de aktiva på  bloggen anser detta vara helt onödigt. Är han misstänkt så utvisa mannen. Rättsäkerhet är då inget de förespråkar. Skrev en kommentar kring detta. Men de valde att inte ha kvar den. Kankse för att jag ifrågasatte varför Klaric själv är invandrare. Han och hans familj existerar här enbart tack vare vår invandringspolitik. En politik han nu gör allt för att rasera. Finner detta smått märkligt. Även en anings underhållande med.

De flesta inom SD talar med varmt för Danmark som enligt dom själva verkar vara ett utopia när det kommer till hur man hanterar invandrare. Dock misslyckades landet med att åtala den mannen skriver Dragan om. Det fann inga bevis. Finns det inga bevis att åtala mannen så är han inte skyldig, eller?  Nej inte i Dragans värld. Med tanke på att hans familj inte är Svenskar, hans egen story finns att läsa på hans blogg. Så tycker jag att han beter sig fruktansvärt otacksamt emot det landet som vårdat och närt han och hans familj. Utan oss hade han troligtvis suttit och mjölkat getter nere i Jugoslavien. Istället för att angripa och gnälla kring den politik som gett dig förmåner, så borde du egentligen tacka oss.


Uppdatering. Han eller de andra från bloggen kan inte bemöta det jag skriver. Hur löser det detta då. I fin SDanda så blockerar dom mig. Återigen har vi fått ett exempel på hur SD skapar sig en egen verkligent, och vad de anser om oliktänkare. Nu är detta extra underhållande. För samtidigt idag hade de ett bra inlägg om just andra tankar och värderingar. De ansåg sig vara offer i debatten då de aldrig fick komma till tals.

Att de blockar stoppar inte mig från att vidare kommentera vad de skriver. Det finns många sätt att kringgå detta.

Mina vänner. SD är som en sketch skriven av Lorrygänget. Humor mina vänner


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards