Direktlänk till inlägg 26 september 2008

skapa en verklighet

Av Roger - 26 september 2008 22:24

Hur gör SD´s anhängare för att få rätt? Det är som sagt var ganska klena när det kommer till demokrati, och debatt. För att kunna bibehålla sin skeva, men enligt dom korrekta syn på verkligheten, så agerar de gatekeepers,  och sorterar bort information som inte passar deras världsbild. De försöker med beskylla alla andra att göra samma sak. De får aldrig komma till tals säger de. Återigen får jag hänvisa till alla de bloggar de har, samt partistödet de numera får. Bara här kan vi se att vår demokrati fungerar hyffsat. Så dessa herrar och damer kan nu enbart hålla truten. Så länge de inte tvingas in i lastbilar till läger, håll trut och acceptera den suveräna demokrati vi har....


Vill ni ha lite bloggar där man väljer bort oliktänkare så ta en titt på:

http://www.klaric.se/blogg/

http://thoralfalfsson.webblogg.se/

http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/

3 bra exempel på personer som skapar sin egna verkligehet och vrider vår demokrati. Har de rätt att göra så här? Ja visst har dom det. De får mer än gärna ha en åsikt om saker. Men att driva sin frågor med sånt hat, lögner och utestängade av andra tankar, då måste man fråga sig vad detta personer vill egentligen.


En mer skrämmande sak med dessa individer är att de gärna klagar och för upp saker. Ibland har de till och med rätt. Men har de några lösningar på saker? Ja om du anser att prygel och annat roligt från medeltiden är en lösning så har de massor av förslag. Tyvärr är dessa personer i stor avsakad av verklighetsförankring, demokratiskt kreativitet, kompromissvilja, och öppenhet.

Ska man då vara rädd för dom? Nej, verkligen inte. Man ska vara på sin vakt då de har en dold agenda. Rädd är det sista du ska vara, då vinner desas herrer med sin kejserliga argumentationsteknik och andra små snillrika strategier de har för sig för att tro sig ha absolut rätt. Men det finns inget som är absolut rätt i en demokrati. Det är just detta som dessa individer måsta ta att lära sig.

 
 
Dragan Klaric

Dragan Klaric

27 september 2008 16:53

”Men att driva sin frågor med sånt hat, lögner och utestängade av andra tankar, då måste man fråga sig vad detta personer vill egentligen.”

Ska det inte vara

”Men att driva sina frågor med sånt hat, lögner och utestängande av andra tankar, då måste man fråga sig vad dessa personer egentligen vill?”

Om man ska driva en blogg och föra fram sina åsikter då kan det vara lämpligt att man kan det skrivna svenska språket! Tycker inte du det?

Att sen anklaga folk på falska grunder är heller inget bra om man vill vara seriös! Du påstår att jag skulle utestänga andra från att kommentera på min blogg! Jag utestänger ingen som håller sig till ämnet i mina inlägg!

Om du hade varit noggrann och seriös så hade du sett att jag publicerade din enda kommentar och det med en liten hälsning! Så om vi ska tala om förutfattade meningar så tycker i alla fall jag att du tar i så att du nästan spricker!

Hur länge har du bloggat? 1 vecka? När du har bloggat lika länge som många andra då kommer du snabbt att inse att inte alla håller med dig! Men vänta bara, du lär dig snart!

Så mitt råd till dig är gratis och menat i all vänlighet, skriv korrekt skriv sakligt och ha alltid källhänvisningar så kommer du att få respekt! Börja kasta med skit och annat löjligt så får du nog stänga ner bloggen rätt så snabbt! För du kommer inte att ha några besökare!

Detta är min enda och sista kommentar här på din blogg, huruvida du släpper igenom den eller inte är upp till dig!

Dragan Klaric

http://www.klaric.se/blogg

 
Ingen bild

K

28 september 2008 22:44

Åhåå, en väktare av det svenska språket, en hjälte!
Jag tycker nog inte att allt i kommentaren är skrivet med korrekt meningsbyggnad heller, men jag skulle ju helst se att vi skrev som våra förfäder. Jag menar - varför ska ett språk vara levande? ;-)
Dragan borde få en egen runsten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Roger - 30 september 2008 15:30

Ingen vill lyssna på oss, ingen har modet nog att ta debatten med oss, folket, journalister och makthavare är så pk att de inte vågar prata invandrarfrågan med oss.   Det är väl mer eller mindre något som är ett mantra inom SD, ingen lyssnar på dom,...

Av Roger - 30 september 2008 12:05

Nu visar sig det fula trynet igen hos en representant för SD. Denna gången är det Dragan Klaric på http://www.klaric.se/blogg/ som har skrivit ett inlägg angående en man från Rwanda. Om mannen är skyldig eller inte det är inte upp till han eller någo...

Av Roger - 29 september 2008 11:56

http://www.klaric.se/blogg/archives/2540#comments   Intressant artikel. Damen säger att Islam är bla bla bla fara för alla hit å dit. Vi måste försvara vårt egna kristna tänkande från dessa så kallade muslimer. En standardfråga jag har till ALLA som ...

Av Roger - 28 september 2008 14:12

Sverigedemokrater är jordens bästa människor om man får tro dom själva. Utan dom skulle vår verklighet gå under. De är experter på precis allting, och anser sig ha rätt i allt. Sina bevis får de genom en kristen världssyn bla. Den kristna moralen ska...

Av Roger - 27 september 2008 20:29

Kunde inte mer än att börja asgarva nu under kvällen. Farbror Thoralf skriver i sin blogg om SSU som säger sig vilja motarbeta kärnfamiljen. Här är Thoralf ute på så djupt vatten så man blir mörkrädd. Han och Sd talar varmt om denna så kallade kärnfa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards