Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Förvirrande?

Av Roger - 29 september 2008 11:56

http://www.klaric.se/blogg/archives/2540#comments


Intressant artikel. Damen säger att Islam är bla bla bla fara för alla hit å dit. Vi måste försvara vårt egna kristna tänkande från dessa så kallade muslimer. En standardfråga jag har till ALLA som ifrågasätter religion är om de själv är troende. För de använder ett trossystem för att försöka radera ett annat. Oftast, så får jag Svaret:

" Ehh, nej jag är inte kristen"

Va fan. Du är inte kristen, men använder religonen som försvar för att kränka någon annan. Är du helt pantad din lilla skit!!!!!!!!


Samma sak mde artikeln ovanför. En bitterkärring som använder kristen tro för att  smutskasta Islam och religionsfriheten. Är hon kristen då. Inte det minsta. Hon anser till och med att religion borde förbjudas då det är farligt för människor. Ändå kan hon smäckt avnjuta lite hat emot samtliga muslimer genom att gruppera sig till gruppen kristna genom att använda lite gruppsykologi. Va då VI KRISTNA. Lägg ner för sautan..


Ju mer jag läser av http://www.klaric.se/blogg Så börjar jag fan inte undra om det är någon som driver med mig. Är bloggen ngt kanal 5 har hittat på?



 Thoralf uttalar sig gärna kring hur andra ska uppfostra sin barn och hur man ska leva. Det därna kristna värderingar bla bla bla. Homosexuella ska inga barn ha, det vanliga tröttsamma tugget.

Försökte fråga honom om vad som ger han rätt att försöka tala om hur andra ska leva och uppfostra sin barn. Han svarade kort bara "Jag vet bäst" Mjoo, vi vet att du anser dig vara bäst Thoralf. Vi älskar dig lite mycket som du älskar dig själv. ( http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/september/ssu-vill-krossa-karnfamiljen.html )


Jag kände mig lite smått putt av att han ansåg sig vara mer insatt kring sådana här frågor och han hade enligt han själv det enda rätta svaret och lösningen. Thoralf förespråkar kärnafamiljen och kristen syn på äktenskapet. Trots detta är han själv skild, vad är det frågan om???

Han har alltså sviket ett löfte emot både Gud, och en kvinna. Fy på dig. Må Du brinna i helvetet!!!! =)

Samtidigt så vet jag att hans dotter inte direkt är den stabilaste personen i världen. Så varför försöker han då pracka på oss sina åsikter och ideer om hur du och jag ska leva våra liv? När han själv har misslyckats totalt med att bilda en kärnfamilj eller fostra en nykter känslomässigt stabil dotter.Bra fråga det där. Har försökt få svar från Thoralf om detta. Men han svarar inte. Men SD är full av såna härna moralnötter och andra skruvade personer som ANSER sig ha det rätta tänket. Dessa personer lider nog fan av Borderline eller något likande. För lyssnar du inte på dom och håller med dom, är du deras fiende.  Och just fiender är något SD försöker ha, för då kan de ständigt göra sig till offer. Mer om detta en annan gång.


Vill inte lägga ut länken till hans dotters blogg. Då det egentligen är helt onödigt att blanda in henne. Hon kan inte rå för att hennes far är politiskt aktiv.  Men hon är ett satan bra bevis på hur skruvad Thorals politik och tänkade är. Vill du ha länken så hör av dig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Roger - 30 september 2008 15:30

Ingen vill lyssna på oss, ingen har modet nog att ta debatten med oss, folket, journalister och makthavare är så pk att de inte vågar prata invandrarfrågan med oss.   Det är väl mer eller mindre något som är ett mantra inom SD, ingen lyssnar på dom,...

Av Roger - 30 september 2008 12:05

Nu visar sig det fula trynet igen hos en representant för SD. Denna gången är det Dragan Klaric på http://www.klaric.se/blogg/ som har skrivit ett inlägg angående en man från Rwanda. Om mannen är skyldig eller inte det är inte upp till han eller någo...

Av Roger - 28 september 2008 14:12

Sverigedemokrater är jordens bästa människor om man får tro dom själva. Utan dom skulle vår verklighet gå under. De är experter på precis allting, och anser sig ha rätt i allt. Sina bevis får de genom en kristen världssyn bla. Den kristna moralen ska...

Av Roger - 27 september 2008 20:29

Kunde inte mer än att börja asgarva nu under kvällen. Farbror Thoralf skriver i sin blogg om SSU som säger sig vilja motarbeta kärnfamiljen. Här är Thoralf ute på så djupt vatten så man blir mörkrädd. Han och Sd talar varmt om denna så kallade kärnfa...

Av Roger - 27 september 2008 15:07

JUst att föra upp saker på agendan är de duktiga på inom SD. MÅnga gånger om saker de tagit helt ur luften, eller vrider lite på information och vips har de en sanning i sina ögon. En sak jag funderat länge på är det här med halaslakt. Detta är ett ä...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards